kom tilbage at hjemsoge fodboldtrojer

kom tilbage at hjemsøge fodboldtrøjer ikke holde
Ti mand Celta Vigo krydsede til sejr over Las Palmas i et vanvittigt spil i Gran Canaria for at afrunde otte i La Liga.
Besøgende rejste til De Kanariske Øer ved at vide, at en sej ville være nok til at se dem flytte ind i toppen af ​​halvdelen af ​​bordet, og de tog føringen gennem Emre Mor i 16 minutter.
En flydende bevægelse blev færdiggjort med en sammensat sidefod finish fra Turk ud over Leandro Chichizola i bunden af ​​nettet.
Resten af ​​første halvleg blev dog domineret af værterne, men de kunne bare ikke finde en vej forbi Ruben Blanco, der nægtede Jonathan Viera blandt andre.
At de ikke kunne score så kom tilbage Billige Fodboldtrøjer for at hjemsøge dem, da Aspas hakede sin anden efter at han var blevet slået igennem 1-mod-1 i 49 minutter.
Bare tre minutter senere og Las Palmas fik en redningslinje, da Pione Sistos korte tilbagepassede Blanco løb fra sin linie for at tackle Jonathan Calleri, og selvom han fik en del af bolden, så dommeren udfordringen med et rødt kort og de vistors var nu en mand kort.
Las Palmas var 3-0 hjemme hos Celta sidste sæson, hvorefter en spiller blev sendt ud, kunne lynnedslag slå to gange?
I det 71. minut blev bolden nedskåret til Pablo Hernandez, der smækkede bolden mod mål og selvom Chichizola fik et finger på det, kunne han ikke Billige Fodboldtrøjer holde det ud og Celta ledede nu af fire.
Aspas greb sit hattrick for at gøre det 5-0 bare fem minutter senere, da han igen fandt sig alene med målmanden til at slå og han behørigt forpligtede sig.
Loic Remy tilføjede derefter et sekund i sidste øjebliks stoppetid for at få scorlinen til at virke lidt mere respektabel, men i sidste ende var det et andet nederlag for Las Palmas, som blev booed ud af banen, da de nu sidder på kun 6 point efter 8 spil.
De rejser til Estadio de la Ceramica næste søndag for at møde en Cedric Bakambu inspireret Villarreal, mens Celta vil være vært for Atletico Madrid samme dag.