buken en gang inte fotbollstrojor fordel

buken en gång inte fotbollströjor fördel hans långsiktiga försök
Ángel Di María tog sin delikata kontakt med Paris Saint-Germains spel när de franska mästarna startade sin Champions League-kampanj med en rutinmässig hemvinning mot Malmö på tisdag.
Di María gjorde efter fyra minuter sin grupp A-match och Edinson Cavani gjorde det 2-0 med en 61: e minuts topp i en ensidig match på Parc des Princes.
Spelar mot klubben där han började sin karriär såg Zlatan Ibrahimovic rostigt ut för PSG, efter att ha spelat enbart ett ligaspel i en skada-plågad början på sin årstid. Han ersattes av Javier Pastore 15 minuter från tiden.
Mycket av uppbyggnaden till matchen koncentrerades på Ibrahimovic mot hans pojkerskade, men svensken, som missade det sista ligaspelet på grund av muskelskada i buken, tog fotbollskläder en gång inte den främsta rollen.
Det föll till Di María som skenade och visade att han har vad som krävs för att lyfta PSG till nästa nivå efter att de franska mästarna slogs ut i kvartfinalen i sina tre tidigare kampanjer.
I den fjärde minuten tog argentinalen in från Manchester United under den närmaste säsongen, slog offsidefallen för att samla in Marco Verrattis pass på höger flank och från insidan av lådan slog bollen in i det översta hörnet för sin första PSG mål.
Malmö trodde att deras ögonblick hade kommit i den 26: e minuten, men Markus Rosenbergs mål blev inte tillåtet efter att framsidan hade skadat Thiago Silva.
Di María kom nära att fördubbla sin fördel, men fotbollskläder hans långsiktiga försök rakade Johan Wilands högerpost som PSG införde sitt possessiva mönster på spelet.
Malmö spelade dock strängare efter pausen men de tilldelade fortfarande en annan strax efter att Cavani gick hem efter att Maxwells kors från vänster hade avböjts i hans väg av Ibrahimovic.
David Luiz, omärkt på straffplatsen, missade en chans att lägga ut matchen utom räckhåll, och skickade en koll på Wiland från nära håll.
Besökarna verkade dock aldrig som att komma tillbaka i matchen och med de tre poäng säkrade tog tränaren Laurent Blanc ut Di María, som fick varmt applåder från publiken, med Ezequiel Lavezzi som kom på fyra minuter från tiden.
G kommer sedan på Real Madrid på Parc des Princes den 21 oktober.